Concordia

De Gereformeerde kerk te Hollandscheveld beschikt over een modern kerkcentrum voor al haar activiteiten. Daarnaast zijn diverse zalen voor niet kerkelijke activiteiten te huur tegen redelijke prijzen.
De grote zaal is uitermate geschikt voor (verjaardag)feestjes, receptie, cursussen, themadag- of avond. Er kan gebruik gemaakt worden van een beamer met scherm.
In het fotoalbum vindt u een presentatie van Concordia en de beschikbare zalen.

De grote zaal biedt ruimte aan 100/120 personen, afhankelijk van de activiteit.
Zaal 2 biedt ruimte aan maximaal 20 personen.
Zaal 3 is ons jeugdhonk en biedt aan maximaal 16 personen ruimte.
Bij verhuur worden er afspraken gemaakt wat u precies wilt.

Een lunch behoort tot de mogelijkheden.
In de meeste situaties is er bediening aanwezig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten dan kunt u contact opnemen met:

Zalen 4 en 5 bieden apart ruimte aan 10 personen maar wanneer ze aan elkaar gekoppeld worden kunnen er 26 personen in.